Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en djungeltrumma går ryktet ....


Inom snart vet alla vad som har hänt

Redan imorgon så är det allmänt känt

Inom snart så känner alla till det


Har du hört

säger den ena till den andra

Det är nu som det skvallras

När en våldtäktsman gick hårt fram emot en kvinna i de buskiga buskarna

nere vid centrum

gjorde Nisse något hedersamt

Någonting stort

Han tog lagen i sin egna händer och sedan så var det kört

för denna våldtäktsman

In i buren hamnade han ledsen och dan

När han sen hamnade i häktet grät han så mycket

att han fick hela näsan

full med snor

Det var i alla fall det som jag fick höra i mitt högra öra …..

Som en djungeltrumma går ryktet ……

Ken Cassel
27/1-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-27 20:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Så kan det vara många gånger
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel