Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
we are not two we are one


strangers

vi tänker bakåt på dimmiga timmar
simmiga ögon, glada ögon, älskande ögon
som en rökig natt i april fast omvänt
det var inte april och det var kallt
för kallt men
nej ändå inte

jag tänkte det som en kort bit av en film
kände det som underbart
med vackra själar.

drog sedan girigt in silvervit rök
ner ner ner




Fri vers av nadazipp
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 20:18



Bookmark and Share


  blaite
mvg plus plus ta mej fan..:))
2009-09-16

  Dr Jimmy Johansson The 777
Mvg:-
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

nadazipp
nadazipp