Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEM VET

Vem vet vart vägen bär

Frågan ställs och tanken flyger...

Vem ser tårarna som bränner
bakom det målade ögat

Bakom skrattet...Gömmer sig gråten...

Bakom det stora, är allt ofta litet

Men det som bärs längst in
i sitt eget djup...Själen

Själen sitter nära hjärtat

Och i själen upplever man
lycka och smärta

I väntan på frågan

vart vägen bär.......










Fri vers av Margithe VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-27 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP