Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tanke i tunnelbanan

Vissa dagar tycker jag att
alla människor i tunnelbanan
är så fula
det är antagligen de dagar som jag känner mig ful själv

Andra dagar tycker jag att
alla människor
är så vackra
och det är inte i tunnelbanan




Fri vers av Gunsan
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-27 22:14



Bookmark and Share


  Miss Mod
Jag vet Gunsan, en gång när jag var i Uppsala hade alla där jättefula näsor, märkligt, så kan det ju inte vara, men har ändå sett fenomenet.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan