Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enslig poesi en enslig januari natt

 

 


väntan
alltid denna längtan
efter någon
i natt
tjugohundraåtta var svart

rosorna vissna
liljorna dog
världen slutade snurra
och en gång
fanns det ett hjärta som slog

men det är tyst nu

tyst

ensam
alltid så ensam
med kärlek i hjärtat
som inte kommer någon vart
här är enslig poesi
en sen januari natt

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-27 23:23



Bookmark and Share


    Blomsteräng
känner verkligen denna dikt, smärtsam och vacker, bra flyt, bra skriven, bra fångat känslan i orden.
2009-01-31

  HQ
Jag älskar rubriken, den fångar mig direkt!
Den är en finstämd text i moll
den skriker ensamhet!
2009-01-29

  Just Emotions
delar dina ord..
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP