Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tiggarskål


vad är det som bultar
i min tiggarskål?

mitt nakna hjärta är det 
som bultar 

vad är det som glänser
i botten på min tiggarskål?

 min kärleks lyster är det
som glänser

av vad är den formad
min tiggarskål?

av segt virke är den
form given




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 297 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-28 01:43



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Du utrycker vackert den sårbara längtran till kärlek vi alla bär inom oss.

Eva
2009-01-29

  kia k-n
En vacker men också värkande bild av kärlekens längtan och behov...som aldrig ger sig.
Naket bultande och alltid behövande.
Ja, vi är sårbara.
2009-01-28

  Larz Gustafsson VIP
Samma här, men jag har slutat tigga.
2009-01-28

  Per Teofilusson
jag ser den med senor och blodådror och knutor och skorv, den där skålen. För att matcha hjärtat kantro.
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger