Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt du redan vet

Alla fantastiska saker
du gör med
din tunga.
Vi nästan sängvätte lakanen...

Med pärlor av svett
bildade vi vår egna ocean:
av bastuvärme
och en kuddkrigsdröm.

Jag tror jag flöt
runt i något
varmt,
kärlek, kallas det.

Alla nätter jag
viskat i mörkret,
för mig själv.
Övat på att uttala
harmoniskt kärlekskvitter.
Och jag är beroende
av lypsyl,
för det är mitt enda hopp.

Önskar jag kunde bli vacker nog,
att mina läppar dög
och räckte till
för att säga

allt du redan vet




Fri vers av oprivat
Läst 586 gånger
Publicerad 2005-08-29 15:49



Bookmark and Share


    vilsen
jättebra ! helt suveränt !
2005-08-30

    livräddaren
sjukt bra!!!
2005-08-29
  > Nästa text
< Föregående

oprivat
oprivat