Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. som klippt och skuren för charmarburen...


UfO(Unidentified Fitting Object): blandrasers soffiga blandbeteende

 

 

 

häcken i soffan

framtassarna på golvet

hakan på bordet

 

 

varierat sneglande på leksak kontra min egen

sneglande blick så där som

 

 

jag väntar på

det förlösande ordet

 

 

är du en hund eller en landad seglande

manicken från späjset

 

 

och jag tänker

blicken, det fejset

låt dröja med orden

men blicken

 

 

skynda att skym den

vovven är kommen från rymden

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-28 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri