Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Carmen är en bar på Söder, kan läsas med ironi, cynism eller naivitet, som man behagar.


Efter Carmen

Vi hade pratat om filmen som du visat mig
efter att jag hade raderat ditt nummer.

Du sa:- Det är för att jag vill visa dig att alla är värda en andra chans.

Jag ville rädda mig själv
för att jag är räddast för mig, inte dig.

Så jag sa: -Ska du vara med mig, så är du med mig. Ok?
(Precis som i filmen)

Ja, sa du.

Så är det, sa jag.

Så är det, sa du.

Sen var vi inte tillsammans, och lovade
att inte lova varandra någonting alls.

Så länge vi har lust, sa jag.

Så länge vi har lust, sa du.

För alltid solsken
i ditt obefläckade sinne.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 602 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-28 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP