Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig trädgårdsmästare

Denna kropp
behöver mängder med vatten
för att växa
den behöver badas
för att gro
och inte fastna

Mina rötter
borrar in sig överallt
var som helst
och jag rycker upp dem
gång på gång
som ogräs
för här kan jag inte gro
här kan jag inte andas

Nu växer jag
men i en kruka
med hopp och rädsla
sida vid sida.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 493 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-29 06:09



Bookmark and Share


  Tim Söderberg
Håller med, känner ungefär det samma :) Vackert!

"Nu växer jag
men i en kruka
med hopp och rädsla
sida vid sida."
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin