Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beklagande


Hon, beklagade sej
För skolsyster

Att hon hade de jobbigt
Med sina bröder
Så nu ska soc hem och jävlas
För att en liten unge beklagat sej

Som en ursäkt för att hon inte
Vill ta konsekvensen av sitt
Handlande

Mens barn far illa på riktigt
Så är soc ute och jävlas med
Vanligt folk…




Fri vers av LassO
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-02 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO