Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluter mina ögon för att drömma mig bort för ett tag

Ligger alldeles avslappnad
och sluter mina ögon och
drömmer om vårvindarna
som snart är här med slutna
ögon kan jag nästan tro att
det är sant men öppnar mina
ögon igen

Det var bara en drömm tittar
ut så snöar det ännu för fullt
så jag sluter åter mina ögon
och drömmer mig bort för
ett tag

Så till slut råkar jag somna
känner mig alldeles lugn
inombords och inga jobbiga
tankar i dag bara goda längtande
drömmar om det ska bli vår




Fri vers av Ann-christin
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-29 13:56



Bookmark and Share


  anits VIP
En fin längtan till våren,
längtar dit gör även jag
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin