Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagen är suddig


Lagen säger att man får inte ta till mer våld än vad nöden kräver
när man går till självförsvar
Lagen är suddig
För om jag blir uppträngd i ett hörn då reagerar jag
Allra helst om jag vet om att jag är oskyldig
Har inte gjort någon något illa
Den som försöker att göra mig illa får skylla sig själv om jag ger den personen en smäll
eller två
Kanske tre till och med då jag skrikandes säger
Vad fan gör du din galning
Lämna mig ifred
Är du helt tokig ………….

Lagen säger
Lagen är suddig ………….

Ken Cassel
29/1-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 242 gånger
Publicerad 2009-01-29 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel