Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försent

Jag vågade inte.
Så nu är allt förstört.
Allting är försent.

Jag trodde det var annorlunda
den här gången
Jag förstår inte varför jag
alltid lurar mig själv.




Fri vers av Bonnie
Läst 241 gånger
Publicerad 2009-01-29 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie