Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

godis och så det där jobbiga

innan solen blivit lysrör

och stormen Gudrun sedan länge

varit stormarnas bleka kopia

.... vänta....

jag upptäckte just att

kokosprickar nog är det godaste godiset som finns




Övriga genrer av vissla
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-30 00:25



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Med andra ord är det inte helt kört :-)
2009-08-09

    Magneta Myll
Gillar! Jag ser det lite som en hyllning till vardagen och att man inte alltid orkar hålla på och hålla på :)
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla