Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rasera med snitz..?
..barndomslek - mkt porslin..:) obs. broderade dukar är inte så lyckat :P



dukar över 'duka under', du kan duka som du vill

 

 

lätt lätt springer jag fram en bit
nästan ända fram men inte riktigt
där stannar jag

sträcker armen försiktigt sista biten
så jag inte stör något jag ännu inte vet om
för störa ödet är inte bra


se mig omkring och ja, jag är ensam nu
och äntligen gör jag som jag vill

 

nyper tag i nedre vänstra hörnet



och rycker till




Fri vers av Pot Pourri
Läst 209 gånger
Publicerad 2009-01-30 03:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri