Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk på det

om du inte var du
och
om jag inte var jag


så hade vi inte träffats från första början


om du var någon annan

hade jag inte saknat dig som jag gör just nu


du du
och du

ekar på platsen där
vi
först satt




Fri vers av åttabitar
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-30 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åttabitar
åttabitar