Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Angående sårbarheten.


Eftersläng


att hysa tillit
att göra sig sårbar
att lämna sin dörr öppen

är inte det att bjuda in tjuven?

jovisst

men att inte lita på någon
att rusta sig
och låsa med sjudubbla lås
att inte lämna minsta blotta för angrepp

är den grövsta formen av självbedrägeri




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-30 15:01



Bookmark and Share


  kath
Japp ... och ibland tar vi på oss rustningen ändå ... men det blir så vansinnigt ensamt där inne och den rymmer bara en ...
2009-01-31

  Eva Langrath VIP
Så, sant, så sant, bara den som vågar mista, kan leva.

Eva
2009-01-30

  Marie Å
Så sant.... det är en risk....... men det är en större risk att inte ta den....
2009-01-30

  Carola Zettergren
Så sant så!
2009-01-30

  Berit Robin Lagerholm VIP
Här skred sanningens ord in.
2009-01-30

  Larz Gustafsson VIP
Livet är ibland ett slags emotionell rysk roulette...

Bättre lyssna till den sträng som brast...o s v.
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger