Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ömhet


ett hjärta ockuperat
motståndet
rapporteras uppgivet
huvudstaden är intagen
och alla tankar avväpnade

initierade källor
vittnar om kaos
förnuftet har abdikerat
ingen vet var det befinner sig
och utegångsförbud borde råda
de närmaste månaderna




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-30 17:17



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jättefint!!! Mera!
2009-01-31

  kath
All to true!! :)
2009-01-31

  Mr Lindemann VIP
Precis!
Bra och vågat men sant!
2009-01-30

  kia k-n
Så J-kla underbar!
Ler stort med tårar i ögonvrån
- det är på pricken.
2009-01-30

  Berit Robin Lagerholm VIP
Kan bara le stort.
2009-01-30

  Eva Langrath VIP
Aj, aj känns som det kan bränna till. Känsla och förnuft på kollisonskurs.

Eva
2009-01-30

  Larz Gustafsson VIP
Ultragullig bild!
2009-01-30

  Larz Gustafsson VIP
En annorlunda krigskorrespondent är i farten i dessa spalter, ser jag.

Ett mycket snillrikt och träffsäkert koncept.
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger