Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort, snabbt och enkelt! Kärlek!


Vackra barn!

Du finns alltid i mitt huvud
Mina tankar lutar alltid mot dig
du är min bild i hjärnan genom hela dagen
Det är du som ger mig den ork jag har
Att veta att du är min, är det som ger mig värme
När du älskar mig, befinner jag mig rätt
Med dig kan jag skratta mig igenom de mesta
Smärtan försvinner vid din närvaro
Jag älskar dig!




Fri vers av Anna Hägglund
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-30 18:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"När du älskar mig befinner jag mig rätt".

Jim Morrison sade att verkliga vänner är sådana man kan vara sig själv tillsammans med.
Men jag förstår att detta handlar om mer än bara vanlig vänskap.
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna Hägglund
Anna Hägglund