Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funktion till depression



Som ett slags soldater
Står de där
Uppradade
Som om de skulle behövas göra
Mer deprimerande

De står i rader, som en
Militäruppställning
Hus efter hus
Rad efter rad

Man ser likheten
Med systematiskt
Beteende
Allt verkar vara uttänkt

Allt, utom att det är människor
Som ska bo där
Uttänkt av arkitekter
Som växt upp i ett kalt skyddsrum

Utan känsla för ”mänsklighet”
Bara funktion
Problemet är att alla inte fungerar
På samma sätt….




Fri vers av LassO
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-03 16:37



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tänkvärda ord.
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO