Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett nerslag i verkligheten


att längta efter värme

människor längtar
efter kärlekens värme

själv är jag inte
så pretantiös

jag är nöjd
om jag slipper

frysa om
fötterna




Fri vers av tom boreland
Läst 299 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-01-30 19:49

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Roula O
jättebra..roligt :)
2009-02-12

  Bibbi VIP
Verkligt roliga kommentarer Du lyckats framkalla här.
2009-02-08

    Tea Alex
Haha! Jättebra!!!
2009-02-01

    Saulus
Förlåt! Menar du nedslag? Det är lite skillnad.
2009-01-31

  Paulina LH VIP
Den här är bara Så härlig! :D
2009-01-31

  ***Wicke***
Ja ett par extra raggsocker är bra att ha.
När all naturlig värme är på långväga håll
2009-01-31

  Blåbäret
du har ju pälsbeklädda fotvärmare som tur är
2009-01-30

  Sanningsägaren VIP
föttren å huve e viktigast!
2009-01-30

  © anakreon VIP
Ingen dålig början!
Vem vet vad det kan leda till?!
Carl-Erik
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland