Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..efter en vandring i Dostojevskijs gallerier..


förförd


Skönhet
i mungipan
ett vilande skratt
näsans böjda spets
hakans mjuka välvning
ungdomlig oförställelse
Mona Lisa

Form på bekostnad av
innehåll
ungdom omhändertagen
avbildad
analyserad
penetrerad
Bernardo Bertolucci

Vit och oåtkomlig
skönhet
mörka ögon av
ångestfylld längtan
ändlösa gallerier
avund som blottar
utmanande
Fursten

Egocentrisk
anspråksfull
ambition att
påtränga
egen smal
skugga
Ingemar Bergman

Naken i natten på
smala stickspår
sicksack mönster
vibrerar
oförberedda hopp
förförd
förstörd
Ego






Fri vers av frantic
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-31 01:50



Bookmark and Share


  peter markurth
de gallerierna sträcker sig långt bort.....
2009-02-01

  Miss Mod
Stark vandring, bra.
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic