Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryck upp dig nu för fan ....

Som oftast så älskar jag mig själv
Men ibland
Men ibland så hatar jag mig själv
Och det brukar jag som oftast göra när jag sätter mig ner i soffan då jag lutar mig tillbaka lite lugnt och stilla
och börjar tänka efter
Känna efter
Då jag tänker
Fan också
Jag skulle behöva städa upp lite uppe på vindsförrådet
Jag skulle även behöva gå ut och promenera ett par timmar i veckan i hopp om att gå ner
ett par kilo
Hålla mig i bättre form
Skulle även behöva göra en hel Home makeover här hemma
Möblera om lite
Rensa ut lite i städskrubben och i garderoberna
Ta tag i det
Göra det
Jag måste ju även hinna skriva ner ett alster på min dator innan kvällen
tar slut
Det är så många saker som jag önskar att jag orkade ta itu med genast
på en gäng
Men det bara snurrar i mitt huvud
I vilken ända ska jag börja i
Åh, nu vart det jobbigt
Och många gånger känns det som om jag inte har tid
Hinner inte
Hinner och hinner kanske jag gör men efter att jag har jobbat i en hel vecka
så vill jag kunna ta det någorlunda lugnt
när jag kommer hem
Kunna vila upp mig lite i helgen
Ja, jag tycker att jag förtjänar det
Är ganska så trött efter att ha jobbat i en hel vecka

Men ärligt talat så vet jag faktiskt vad som är det stora felet
med mig
Jo, jag har gått och blivit lat på gamla dar
För det är latmasken inom mig, som säger till mig
Ta det lugnt nu, du hinner
Ha inte så jäkla bråttom

Som oftast så älskar jag mig själv
Men ibland
Men ibland så hatar jag mig själv
Det är i dessa stunder som jag egentligen borde ge mig själv
en smäll
Ryck upp dig nu för fan ….

Ken Cassel
31/1-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-31 10:08



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Känner igen Mig själv i det du beskriver. Men varför är det så fel att vara lat ibland. Alla måsten finns ju ändå kvar och väntar på att vi kommer när det är dags. Ge Dig själv beröm för att du stannar upp och är lat, det behöver vi alla.
2009-01-31

  Blåbäret
ska alla måsten få hålla en så hårt i koppel? ...eller så bjuder man in grannen på kaffe och umgås en stund och inser att det är så här det skall vara, vad spelar då en ostädad vind för roll?
2009-01-31

  anits VIP
Skrivna tankar som så
väl känns igen
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel