Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsångest

 

livsångest
en stöt för bröstet
vaknar med ett ryck
dödslängtan

kudden att vila huvudet mot

fly tillbaka




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-31 13:49



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Berörande text, just så minns jag att det känts.

Eva
2009-01-31

  Berit Robin Lagerholm VIP
Vid abrubt uppvaknade är det alltid bra att ha en mjukis att vila sig mot.
2009-01-31

  Johan Bergstjärna VIP
K R A M
2009-01-31

  Larz Gustafsson VIP
Skönt när det finns möjlighet att fly tillbaka.
2009-01-31

  Ronny Berk
en berörande text där diktarjaget väl förmedlar svåra känslor, eftertänksamt och tankevärt...
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger