Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”Jag vördar människan, föraktar livet.” Pär Lagerqvist


Apropå sk. klasskamp...


Låt människorna
vara ifred

bekämpa

symptomen




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-31 14:22



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Viktiga ord om viktiga ting
2009-02-01

    Birgitta Wallgren
Eller de bakomliggande orsakerna som orsakar symptomen...Pär Lagerqvist - underbar (liksom du!)...
2009-01-31

  peter markurth
symtomlindring?man måste ta bort det felaktiga,sedan kan man bygga upp igen..något nytt..

tänkvärd text...dualism?
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP