Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

Men nu finns det inget mer som håller mig kvar
om
du
försvinner



Så jag faller tillbaka

och låter det hända




Övriga genrer av monstersyndrom
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-31 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monstersyndrom
monstersyndrom