Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom in i mig var allt jag ville

Jag fick besök

han sorterade mina texter
(i högar)
och jag önskade att orden var jag

jag läste högt
för att bevisa en kärlek
(till ord)
han inte trodde fans

han gnydde
men bara under min beröring
och sömnens


och spricker
(sprack)
runt honom
av honom
med honom
han i mig


jag sov sött
(tom och full)
under hans arm




så nu ska jag börja
börja sluta!




Fri vers av monstersyndrom
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monstersyndrom
monstersyndrom