Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har förutfattade meningar om mig själv (och dig)

Med så enkla medel
finns det ingen annan
som gör mig så glad

Jag hatar att se
när du åker hem

utan mig

Alla sinnen tar in
tusentals bitar och
tuggar

finns det något som är så ovant som att ta in

Jag flyter med mina känslor
och låter dem gå sin egen väg

men snart måste jag tänka om

Jag tänker om
för det kommer att göra ont.




Fri vers av monstersyndrom
Läst 248 gånger
Publicerad 2009-04-19 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monstersyndrom
monstersyndrom