Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och alla tal

Noll närjag ser dig och fjärilarna flyger upp genom strupen

som
när jag inte alls kan låta bli att le och sju meter tyg ska täcka alla tidigare misstag för jag vill onekligen gånger tre gånger få veta att det är sanning

Ett ögonblick då tystnaden dödar alla mardrömmar

(när din hand rör mig)

Jag vill inget annat än att dina ögon ska smeka mitt hår det är dessutom mer än fem dagar innan jag får känna din lukt igen och hur överlever vi då när nio fler konstiga drömmar gör mina mornar till damm

En stund jag inte kan låta bli att fånle

Men tre fler och ytterligare tre för att slippa bli galen av att du snurrar
snurrar
snurrar i mitt huvud och hur ska jag kunna veta om du menar ditt kroppsspråk

Jag vill
mer än nio varv runt jorden vill jag ha dig.




Fri vers av monstersyndrom
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-05 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monstersyndrom
monstersyndrom