Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

jag har käna vid hakan
och låtsas att ingen ser

samtidigt

som fingrar och tår


sakta försvinner




Övriga genrer av monstersyndrom
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-31 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monstersyndrom
monstersyndrom