Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2999 (tvåtusenniohundranittionio)

Jag vill inte
vilja
lämna dig mer

vill inte se hur allt blir fel
(tretusen gånger om)

Vill inte veta att jag kommer fly i panik.




Fri vers av monstersyndrom
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-23 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monstersyndrom
monstersyndrom