Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till J. ett tillägg: vi har ju katterna, också..


Fallet

 

om inga händer sträcktes ut
att bromsa fallet
hur djup var inte klyftan då
hur svart och kall

om inga vänner stod vid randen
och slöt mig i sin famn
då föll jag
föll och föll i evighet

för ensam har jag inte styrkan
att stå emot
när dragningskraften
blir mig övermäktig

jag behöver och jag vill behövas
bli berörd och röra vid
i ödmjukhet
i enkel mänsklighet




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-31 16:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att vara behövd är verkligen ett basbehov.
2009-01-31

  Berit Robin Lagerholm VIP
Den här var fin
2009-01-31

  Johan Bergstjärna VIP
Buff Buff!!
2009-01-31

  Johan Bergstjärna VIP
Puss!
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger