Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg mig intakt i graven!

 

lägg mig  intakt i graven
död
men med alla sinnen i behåll!

- tokfan!
skrockar döden
jag tar en bit i taget




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-31 16:57



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Allan Edwall.
2009-02-06

  aol
så är det man svalnar som en kolbit
2009-01-31

  Larz Gustafsson VIP
Ändå sjöng Blue Öyster Cult: "Don´t fear the Reaper..."
2009-01-31

  Eva Langrath VIP
Svart galghumor både skratt och allvar, Tack.

Eva
2009-01-31

  Berit Robin Lagerholm VIP
Tack för ett gott skratt.
Sicken tur.
2009-01-31

  wayward - taiga
döden, liknar allan edwall.
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger