Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestulen

All min energi
har gått mig
spårlöst förbi




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 312 gånger
Publicerad 2005-08-30 09:12



Bookmark and Share


  Markattan
Återigen, väl fångad känsla återgiven på tre korta rader. Intensivt och bra.
2005-08-31

    Bodil Sandberg
Det är mycket sagt med få ord - det är så som det är
2005-08-30

  Jojo
Mycket fångat med några korta ord! Bra!
2005-08-30

  Ola Rydberg
Bra beskrivet
2005-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell