Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina tankar

 

finns en tanke så ren

skimrande vacker 

lycklig och ljus

 

inga konster

inga tricks

bara mitt varande

 

 

 

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-28 19:46



Bookmark and Share


  korpfjäder
undrar lite över de melerade tankarna...och tänker också på de där fula små taggiga.
Om de kan finnas samtidigt?
2009-03-01

  Yrre VIP
Härligt skrivet!
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin