Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme


Kom
Kom till mej
Jag fryser
Men jag vill frysa
För att bli varm
Med dej




Fri vers av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-03 04:11



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Talar du om våren eller en särkilt varm kropp och hjärta?
2009-02-03

  Bjarne Nordbö
Låter helt ok.
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO