Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukt an


Frukt
En sugande sukt
Efter denna
Man hatar den som gammal
Med lukt…

Frukten är skyddad av skal
Innanför skalet, är de nyttiga
Det goa
Som på människor…




Fri vers av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-02 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO