Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden pratar med gräset


När jag gick högt på berget avtog vinden

Den satte sig på en klippa och vilade benen -

det kostar på att ränna berg upp och dal ned!

Vinden tog igen sig och pratade en stund med gräset




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-01 14:21



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SÅ HÄRLIGT!!!
2009-02-11

  Jessica Ebbesson
En livfull diskussion kan tänkas. Fin betraktelse!
2009-02-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så fin.
2009-02-02

  karenina VIP
underbart ögonblick, att vara här och nu
2009-02-01

  vera gade VIP
jag minns- att vara ett med vind och berg och gulnat gräs- Överåsberget 1939 - tack för återblicken- bokmärkes!
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP