Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten flicka svarade när jag frågade. Underbart svar Filippa.


INGENTING !

Vad ska du bli när du blir stor ?

Ingenting !

Ja vad skönt o bara vara ingenting .

Men är det säkert att du vill bli ingenting ?

Ja de e de .

Men vad underbart o vara ingenting ,

Vad är du för något? Ingenting
Vad ska du göra ? Ingenting
Vad är ingenting ? Ingenting

Att bara få vara ingenting måste vara ingenting !






Fri vers av FinnRaggarn
Läst 557 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2009-02-01 18:55



Bookmark and Share


    Ling
Verkar som att du har mycket att säga! Jag hoppas att det kommer mer från dig snart. Bra skrivet!
2009-02-21

  Betlehemsstjärnan VIP
Ingeting är mycket värt ibland, att just få fyllas av tomrum.
Behövs nog för att rensa vissa tankar. Rolig text/B
2009-02-13

  En strimma av guld
Skön tanke om ingenting.
2009-02-11

  Karin Andreasson
Den här var också lysande!
2009-02-10

  Lotti
typisk Puh filosofi.....:-)
2009-02-10

  Blåbäret
ljuvliga ungar *skrattar*
2009-02-09

  Caprice! VIP
Tack för ett härligt skratt! Bokmärker för att få framtida diton...
2009-02-09

  Angeldust
Dessa härliga barn, ler när jag läser detta *ler* kram
2009-02-04

  Jastproject
Det är i barnen insikten finns, utan tvekan en smart tjej.
2009-02-01

  MeAmmie VIP
En sann levnadskonstnär den flickan! Bravo Filippa lär oss mer!
<3/Ammie
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

FinnRaggarn