Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nerbruten

 

Inte ens stjärnorna orkar upp på natt himlen

Här för blir mörkt som i graven

Där det enda ljuset är svart som döden

Och din vän består av en sten

Dricker ditt eget blod

Äter ditt eget kött




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 312 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-02-01 19:22



Bookmark and Share


  peter markurth
enastående..
2009-02-14

  Eaglemountains VIP
Starkt, om hur overkligt och mörkt det kan kännas .... i vardaglig verklighet ....
2009-02-04

    Herr Ångest
Stark text med mycket känsla..

Gillas mycket!! precis min mörka stil ;)
2009-02-01

    Wewill
det var... poetiskt! :D tack för en fin text så att säga ;)
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel