Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nä men...

nämen
ser jag inte ditt namn på loggen

igen

blockeraren är
nyfiken...

som en riktig
barnrumpa

---

Du skriver om viktiga saker
trots allt...

trots allt

godnatt

i morgon börjar kneget igen
så jag har råd att betala
amorteringarna på
bostadsrätten




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2009-02-02 00:33



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
jävla fegis
2009-02-02

  Anders Nordlander VIP
jag förstår att du har brister i din egna empati, trots att du kräver att andra ska ha empati för dig. Folk som kalllar andra för apor etc. de är inget annat än barnrumpor i mina ögon och öron
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP