Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord och en stänk alkohol....




Känslor i en burk

 

 

 

 

min blick börjar bli dimmig
skallen snurrar mer än den brukar
här sitter jag med alla orden
och känslor i en burk

jag skulle kunna vrida av locket
visa dig allt som finns inuti
men jag tror inte du skulle finna något av värde
något du vill ha däri

så jag tar mig själv ett glas juice
späder ut den med vodka
och väntar
på att mitt medvetande ska dra härifrån

jag bedövar mina sinnen
vill inte
kan inte
förstå ändå

för rätt blir fel
och fel är fortfarande fel
så tystnaden blir rätt

tystnad

tyst

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 647 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-02 03:50



Bookmark and Share


  kärleks ängel
frustrerande när man har så många känslor som man vill dela med sig till sin älskade
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP