Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som man säger II

 

 

det är inte sant
det som man säger
att man måste älska sig själv
innan man kan älska någon annan
för jag har aldrig älskat mig själv
men jag har alltid älskat dig

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 808 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-02 04:43



Bookmark and Share


  Magica VIP
Nej, det tål att tänkas på, dock tror jag väl att man helas lättare om något går i kras om man först även älskar sig själv, men kanske behöver de inte vara så heller...tänkvärda ord!
2009-02-05

  kärleks ängel
det är bara för du har stort hjärta min vän
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP