Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
okej, de är söndag morgon, snarare måndag morgon, men jag är packad som fan.. och jag saknar dig, pappa....


Du är och var allt jag önskat mig

 

 

 

 

pappa
jag undrar vad du skulle sagt
om du såg mig nu
jag antar att jag aldrig får veta
för du har gått vidare
till livet efter detta

jag hoppas att du vet
att jag älskar dig så
det går inte en dag
då jag inte tänker på dig
eller din skäggstubb
när jag kramade dig hårt

jag saknar din röst
jag saknar ditt skratt
din humor
du påverkade mig så
jag är lika dum
nu som du var då

även om jag besöker din sten
så vet du att saknaden
aldrig tar slut
jag drömmer om dig
ditt skratt
din röst
men aldrig får jag höra det igen
aldrig får jag se dig igen

jag lever vidare
försöker vara den man
du önskat jag skulle vara
jag försöker göra dig stolt

jag vet inte om jag kan
jag vet inte vad jag är
men jag vet
att jag älskar dig
och jag ska göra allt jag kan
för att vara allt
du önskat dig
att en son ska vara

jag vill vara
sonen ingen glömmer
jag vill vara sonen
du älskar förevigt
jag vill vara han
som får dig att leva
föralltid

för du är pappan
ingen annan kan vara
du var pappan
jag alltid velat ha
du är och var
allt
jag någonsin önskat mig

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 656 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-02 06:42



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
Det som gör en människa mer levande än allting annat är människorna omkring dem.

jag vill vara han
som får dig att leva
föralltid

Dina minnen, som du kan återberätta om och om igen, de håller honom levande. Du minns, flera minns honom och i era minnen är han levande. En människa som inte förs vidare med minnen, som inte har eller har haft människor omkring sig är ensam, och kommer att dö ut. Din pappa är levande, kanske inte på det sättet du vill, han kan inte ge dig alla rätta svar men jag tror att han hör dig och ser dig. Jag tror att han är stolt att han fick dig till son, för du är helt fantastisk.
2010-10-22

  Roula O
Du verkar en toppen son...fint skrivet :)
2009-02-12

  kärleks ängel
vilken föräldre skulle inte vilja ha en son som du?
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP