Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång gick man i skolan och lärde sig om grekisk mytologi.

En gång levde man och lärde sig om livet som det var.




Ikaros och Jag

 

 

 

 

ikaros kunde inte flyga
han hade för mycket vax
i vingarna

och jag kan inte andas
jag har för lite luft
i lungorna

men kanske en dag
så kan du höra
sången

mina lungor
kan sjunga

sången
om dig och mig

för du förstår aldrig
ändå
hur mycket jag
älskar dig

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-02 08:45



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
fruktansvärt bra.
2009-02-02

  kärleks ängel
så mycket romantik
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP