Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klicka så får du höra den


Paranoian

Gamla mor Malin sitter vid sin bur
och leker med sin paranoia
Den stackarn slipper inte ur
Nu hotar hon att slå den med sin doja
Hon öppnar dörren gång på gång
Den gör så lustiga små språng

Gamla mor Malin hon är blek och grå
hon är en torr och murken kärring
Men paranoian tänker så
Hon smakar säkert sill hon smakar herring
Så gör den raskt processen kort
Den tar en bit och flyger bort

En paranoia är ett giftigt djur
När man blir biten får man spader
Hon känner någon stå på lur
Banditer kommer smygande i rader
Från fönstret strömmar in en gas
och grannen har spionkalas

Mor Malin sitter där förgrämd och ful
och känner sig förföljd och jagad
det smyger nån i hennes skjul
en grind står öppen, brandstegen är lagad
När man blir biten av en paranoia
då får man ingen lust att skoja




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 843 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-02 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP