Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget är som förr

Det är annorlunda nu,

sa du

medan du hackade mitt hjärta

med din dystra blick.




Fri vers av egotuilla
Läst 266 gånger
Publicerad 2009-02-02 20:26



Bookmark and Share


  Solstorm
jag gillar luften mellan raderna

du är bra!!
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

egotuilla
egotuilla