Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är det som gör kärlek så svårt.




Man kan inte tvinga på någon kärlek
det är det som gör kärlek så svårt.

Får man kärlek, får man bara tacka
ta emot och inte backa.

Man kan inte tveka då,
det är det som gör det så svårt.

Allt går fort och...
allt kan gå fort över.

Kärleken är som en snöflinga
som du vill fånga med munnen.

Man kan inte hindra någon att gå
det är det som gör vägen så svår.




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-02 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP