Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men hoppa då!!! skrek den döve åt den blinde där på trampolinen, och hörde inte att varningslarmet gick för vattenbyte.... men.. om man aldrig vågar; 

En trollSaga i januari




innan ens nåt har hänt har det redan hänt det där som inte ska få hända

(dedikering: ta det luuuuugnt nu..andas ut.. det ordnar sig)

 

 

~~

komma på

det som var

är inte som det verkade

 

bara bättre

så mycket bättre

än upplevt

genom misstänksamhetsfiltret

 

 

kan få en börja

förvänta sig saker

 

lurar fram rädslans toviga hår

och svettiga frågor

om frukost

med frånvarande hunger och leenden

kvar från igår

 

lurar fram sömnlösheten

under blåa månar

och ångestkantade sorgers

minnesstjärnor

 

 

hur ska det sluta

ska det sluta

bör det sluta

 

kanske bäst avsluta

 

 

(eller ta fallskärmen med.. den med styrluckor i)

 

 

kanske bäst besluta

om delgivning

 

av monster som dansar

runt frostiga solur

 

av tomma själars kaos

för en liten

liten

stunds möte

där ingen längre kan

den andres drömmar

 

av ballader på plåtbänkar

och fastfrusna skräckexempel

på blyinfattat glas

klösande hotfullt

 

av färder genom skog

utan riktning

utan känsla för is och januarikyssars

smältvarning

 

utan ramar om allt

men gruvligt vackra gärsgårdars mossa

från förr

 

 

 

någonstans i skogen

en lycka startad

för troll som tror

 

 

på människors hjärtan

~~

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-02 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri